Ετήσιος χορός-κοπή πίτας

  Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2014 ο ετήσιος χορός και η κοπή της βασιλόπιτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας  "Άρτεμις", που πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα εκδηλώσεων "Amadeus". Η κυνηγετική οικογένεια και όχι μόνο δήλωσε έμπρακτα τη στήριξή της στον Κυνηγετικό Σύλλογο αφού η αίθουσα από πολύ νωρίς κατακλύστηκε από κόσμο.

 Στο χορό παραβρέθηκε ο δήμαρχος Δράμας κ. Χαρακίδης,ο βουλευτής Δράμας κ. Κυριαζίδης, ο εκπρόσωπος της Μητροπόλεως Δράμας πάτερ Φιλόθεος, ο πρόεδρος της ΚΟΜΑΘ κ. Καλογεράκος Νικόλαος, ο γενικός γραμματέας της ΚΟΜΑΘ κ.Πολυχρόνης Ιωάννης,το μέλος της ΚΟΜΑΘ κ. Ευμοιρίδης Δημήτριος, η Δασάρχης Δράμας κ Κωνσταντινίδου, ο αν.πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης κ. Κεχαγιόγλου, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Πατακάκης,ο αντιπρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Τ.Δ. Δράμας κ. Μανώλας, ο αντιδήμαρχος Δράμας και μέλος του Δ.Σ. του Κ.Σ. Δράμας κ. Ετόγλου Ιωάννης, ο αντιδήμαρχος παρανεστίου κ. Βογιατζόγλου Αναστάσιος,ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παπαεμμανουήλ ο ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας, το μέλος του Δ.Σ. Αμπελοκήπων Θεσ/νίκης κ. Μποσμαλής, ο περιφερειακός σύμβουλος Δράμας - Καβάλας και πρόεδρος του Κ.Σ. Δράμας κ. Καλαιτζίδης μαζί με τον αντιπρόεδρο του Κ.Σ. Καβάλας, ο πρόεδρος του Κ.Σ. Κ. Νευροκοπίου κ. Σαββίδης μαζί με τον αντιπρόεδρο κ Σιδηρόπουλο, ο πρόεδρος του Κ.Σ. Προσοτσάνης κ. Νικολαΐδης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Μοναστηρακίου κ. Κιάκος, ο αντιπρόεδρος του Κ.Σ. Δοξάτου κ. Κυριαζάκης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Σιδηρονέρου κ.Γραμματικός, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Σκαλωτής κ. Καλαντίδης και τέλος δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι εκπρόσωποι του αδελφού Κυνηγετικού Συλλόγου του Γκότσε Ντέλτσεφ με τον οποίο ο Σύλλογός έχει υλοποιήσει από κοινού το έργο SAVENATURE. 

Τη βραδιά συμπλήρωσε η πλούσια λαχειοφόρος αγορά, καθώς κληρώθηκαν 2 καραμπίνες και πάνω από 370 δώρα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αποδίδονται στο χορηγό της βραδιάς, που ήταν τα δομικά υλικά DOMOTOP, αλλά και στους πολυάριθμους χορηγούς που ενίσχυσαν το χορό με την προσφορά των δώρων τους.