Σκοπευτικός Αγώνας 2014

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 ο Δήμος Δράμας, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας “H Άρτεμις’’, η εταιρεία Σ. Ναυπλιώτης ΑΕ και η κυνηγετική ιστοσελίδα ihunt.gr διοργάνωσαν σκοπευτικό αγώνα σε κινητή σιλουέτα αγριόχοιρου στο πεδίο βολής Μοναστηρακίου Δράμας. Ο αγώνας είχε εξαιρετική επιτυχία και η προσέλευση του κόσμου ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.
Όλοι οι διαγωνιζόμενοι έριξαν με τα επαναληπτικά λειόκαννα όπλα Affinity της Franchi και με τα μονόβολα Palla της Lambro. Στο πρώτο μέρος του αγώνα τη μεγαλύτερη βαθμολογία κέρδισε ο Πρόεδρος της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ, κ. Νίκος Καλογεράκος που συγκέντρωσε τη μέγιστη βαθμολογία (20 πόντους) και μαζί με όσους ξεπέρασαν τους 13 πόντους οδηγήθηκαν στο δεύτερο μέρος του αγώνα, όπου έριξαν από έξι μονόβολα ο καθένας.
Νικητής του αγώνα ήταν ο κ. Γεώργιος Μιχαηλίδης και ακολούθησαν ο κ. Νικόλαος Στεφάνου δεύτερος, ο κ. Στέφανος Ψωμιάδης τρίτος και ο κ. Νίκος Καλογεράκος τέταρτος.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Δράμας, την εταιρεία Σ.Ναυπλιώτη ΑΕ για την προσφορά των όπλων και των φυσιγγιών , την ιστοσελίδα ihunt.gr,τους εκπροσώπους του αδελφού Κυνηγετικού Συλλόγου του Γκότσε Ντέλτσεφ που μας τίμησαν με την παρουσία τους για μια ακόμα φορά. Και πάνω από όλα ευχαριστούμε όλους εσάς για τη συμμετοχή σας και δεσμευόμαστε για την οργάνωση ανάλογων αγώνων στο μέλλον.