Καθαρισμός Κορυλόβου Δράμας 25-06-2014

01 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014 η εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού του άλσους Κορυλόβου που οργάνωσαν ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας , η Λέσχη Καταδρομέων Ν .Δράμας, ο Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Δράμας και η ΠΡΟΤΕΚΤΑ Δράμας, οι οποίες είναι Εθελοντικές Οργανώσεις που είναι ενταγμένες στο Εθνικό Σύστημα Εθελοντισμού Πολιτικής Προστασίας .

Το άλσος χωρίστηκε σε τομείς και κάθε εθελοντική ομάδα ανέλαβε να καθαρίσει έναν από αυτούς. Με τις συντονισμένες τους ενέργειες οι εθελοντές κατάφεραν να καθαρίσουν το άλσος Κορυλόβου από πάσης φύσεως σκουπίδια.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος ανέλαβε να καθαρίσει το κεντρικό μονοπάτι, παράλληλα στον περιφερειακό δρόμο. Στην πορεία του αυτή έκοψε τα χόρτα που υπήρχαν γύρω από τα παγκάκια ώστε να μπορούν οι περιπατητές που κατακλύζουν κάθε μέρα το άλσος να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τη βόλτα τους.
Ο Εθελοντικές Ομάδες του Νομού Δράμας ευχαριστούν όσους παραβρέθηκαν για την πολύτιμη προσφορά τους.

Λέσχη Καταδρομέων Ν.Δράμας
Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας
ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Δράμας
Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Δράμας και Φίλων

 

 

 

 

 

02   03

Αντικατάσταση Πινακίδων

Στις 11 Ιουνίου 2014 ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας προχώρησε σε  αντικατάσταση φθαρμένων και κατεστραμμένων πινακίδων στις περιοχές της Σίψας και του Σταυρού.
Η αντικατάσταση και τοποθέτηση πραγματοποιήθηκε από τον ιδιωτικό θηροφύλακα του συλλόγου και από φοιτητή τμήματος δασοπονίας που πραγματοποιεί την πρακτική του άσκηση στο σύλλογο.

 

Σκοπευτικός Αγώνας 2014

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 ο Δήμος Δράμας, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας “H Άρτεμις’’, η εταιρεία Σ. Ναυπλιώτης ΑΕ και η κυνηγετική ιστοσελίδα ihunt.gr διοργάνωσαν σκοπευτικό αγώνα σε κινητή σιλουέτα αγριόχοιρου στο πεδίο βολής Μοναστηρακίου Δράμας. Ο αγώνας είχε εξαιρετική επιτυχία και η προσέλευση του κόσμου ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.
Όλοι οι διαγωνιζόμενοι έριξαν με τα επαναληπτικά λειόκαννα όπλα Affinity της Franchi και με τα μονόβολα Palla της Lambro. Στο πρώτο μέρος του αγώνα τη μεγαλύτερη βαθμολογία κέρδισε ο Πρόεδρος της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ, κ. Νίκος Καλογεράκος που συγκέντρωσε τη μέγιστη βαθμολογία (20 πόντους) και μαζί με όσους ξεπέρασαν τους 13 πόντους οδηγήθηκαν στο δεύτερο μέρος του αγώνα, όπου έριξαν από έξι μονόβολα ο καθένας.
Νικητής του αγώνα ήταν ο κ. Γεώργιος Μιχαηλίδης και ακολούθησαν ο κ. Νικόλαος Στεφάνου δεύτερος, ο κ. Στέφανος Ψωμιάδης τρίτος και ο κ. Νίκος Καλογεράκος τέταρτος.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Δράμας, την εταιρεία Σ.Ναυπλιώτη ΑΕ για την προσφορά των όπλων και των φυσιγγιών , την ιστοσελίδα ihunt.gr,τους εκπροσώπους του αδελφού Κυνηγετικού Συλλόγου του Γκότσε Ντέλτσεφ που μας τίμησαν με την παρουσία τους για μια ακόμα φορά. Και πάνω από όλα ευχαριστούμε όλους εσάς για τη συμμετοχή σας και δεσμευόμαστε για την οργάνωση ανάλογων αγώνων στο μέλλον.