Ημερίδες-συνέδρια & επιστημονικές συναντήσεις

hmerida ethelontismou afisa

 Ημερίδα Εθελοντισμού 18-06-2014

Πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου 2014 στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Δράμας η ημερίδα «Εθελοντισμός και Πολιτική Προστασία» που διοργανώθηκε από τις Εθελοντικές Ομάδες Πολιτικής Προστασίας του Ν. Δράμας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την εμπεριστατωμένη ομιλία του κ. Κοκολάκη Κωνσταντίνου, πρ. Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας Αν. Μακεδονίας-Θράκης. Στη συνέχεια ακολούθησε εκπαίδευση στις Α΄ Βοήθειες από εκπρόσωπο του ΕΚΑΒ Δράμας. Ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές για τη συμμετοχή τους και φυσικά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Οι Διοργανωτές Σύλλογοι: Λέσχη Καταδρομέων Ν. Δράμας
ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Δράμας
Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας " Η Άρτεμις "
Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Δράμας και Φίλων

 

  

 

 

EKAB1   K.KOKOLAKHS

 


 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΚΑΒΑΛΑΣ

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στις 16-04-2014 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Ωδείο της Δράμας η περιφερειακή συνάντηση των κυνηγετικών συλλόγων των Νομών Δράμας & Καβάλας με οικοδεσπότη τον Κ.Σ. Δράμας.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν το μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΜΑΘ κ.Ευμοιρίδης Δημήτριος, ο Επιστημονικός Συνεργάτης της ΚΟΜΑΘ κ.Καραμπατζάκης Θεοφάνης και εκπρόσωποι των Κυνηγετικών Συλλόγων της Χρυσούπολης, της Ελευθερούπολης, του Δοξάτου, της Προσοτσάνης και του Νευροκοπίου τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή τους.
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν πολλά, τα κυριότερα από αυτά αφορούσαν τη θηροφύλαξη, τη θηροφυλακή, την βελτίωση ενδιαιτημάτων και την έκτακτη εισφορά. Εκτενώς συζητήθηκε και το θέμα των ευρωεκλογών όπου έγινε σχεδιασμός όσον αφορά την προώθηση και τη στήριξη Του Κόμματος των Ελλήνων Κυνηγών.

01    02